Zoeken naar boxershorts microfiber

boxershorts microfiber
HOM Boxershorts HOM is gespecialiseerd in microfiber ondergoed.
HOM staat als merk voor boxershorts met een optimaal draagcomfort en hoge kwaliteit. Bij Dimenno vind je een grote collectie HOM microfiber boxershorts. Deze zijn samengesteld uit de beste materialen en verkrijgbaar in diverse modellen kleuren en prints. Ons assortiment Hom boxers bestaat uit onder andere de volgende series Ho1 Temptation Business en Plume. boxershort Ho1 long wit. S M L XL. Short Plume microfiber blauw. S M L XL.
heren ondergoed
Microfiber Boxershorts.
Nu Naadloze Microfiber Boxershorts pink trend 7 voor 10.
Microvezel? Setondergoed Lambertunderwear.
Microvezel stoffen zijn uitzonderlijk zacht en maatvast. In kleding gemaakt van microvezel is meestal een etiket met een indicatie van microfiber bijvoorbeeld 100% polyester microfiber Microvezels kan worden gemaakt van vele materialen. Veel fabrikanten gebruiken hun eigen merken te beschrijven hun vezels. Polyester Trevira Finesse diolen Soft Fortrel Microspun DuPont Micromattique Primabelle Shingosen. Nylon Timbrelle MicroFiber Supplex Tactel Micro Silky Touch. Omdat microfibers zo fijn zijn zijn velen van hen nauw samen verpakt. Er zijn veel meer fijne vezels nodig om een draad die resulteren in een grotere draad oppervlak. Microvezel stoffen zijn zeer resistent tegen Lint. Dit resulteert in specifieke gebieden van toepassing.
Waarom microfiber boxershorts.
Wat zijn de voordelen en nadelen van Microfiber boxershorts en wat is Microfiber of Microvezel eigenlijk? Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen jaren in de textiel branche is de technologie om uiterst fijne vezels te maken waarvan materiaal geweven kan worden dat aanvoelt en eruit ziet als een luxe natuurlijke stof. Microfiber of Microvezel is een extreem fijne synthetische vezel.uit alle mogelijke combinaties van natuurlijke en synthetische garens.
Materiaal microfiber Boxers.nl.
Van een aantal merken verkopen we microfiber boxershorts. Vooral HOM is groot in dit segment. Voor de dames hebben we de Sloggi Invisible lijn ook in microfiber kwaliteit. Klik hier voor al het ondergoed van microfiber. Op werkdagen van 1000 tot 1700 bereikbaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte.
Ondergoed online kopen Heren en Microfiber Boxers.nl.
Beschikbare maten S M L XL Shop nu. Blue Micro Trunk Blauw. Beschikbare maten S XL Shop nu. Bold Microfiber Trunk NYC Map. Beschikbare maten S L XL Shop nu.
Home www.microfiber-ondergoed.nl.
16 00 14 95. Microfiber Boxershorts sweet angel heup 5 voor 10. Naadloze Boxershorts Microfiber sweet angel heup Naadloos ondergoed neemt de vorm van u lichaam aan en daarom heeft u altijd de goed pasvorm. Nooit meer last van transpiratie omdat de stof geheel ademend is en ook geen last. Microfiber Boxershorts Air ladies 5 voor 10. Microfiber Boxershorts model High one Taille Naadloos ondergoed neemt de vorm van u lichaam aan en daarom heeft u altijd de goed pasvorm.

Contacteer ons

rolfi ondergoed
boxershorts microfiber
Dames Ondergoed
uomo boxershorts
heren slips
ten cate ondergoed
microfiber ondergoed heren
Dames boxershorts
thermo ondergoed